healthblog

Medicare dhe Ndihmë në dispozicion për të moshuarit

Medicare dhe Ndihmë në dispozicion për të moshuarit Medicaid dhe Medicare secili ofron ndihmë për të moshuarit për të mbuluar kostot e kujdesit shëndetësor. Medicare dhe Medicaid janë programe të drejtuara nga qeveria që ndihmojnë në pagimin e kostove të kujdesit shëndetësor për të moshuarit dhe të rinjtë që kualifikohen. Ky artikull diskuton opsionet e ndryshme të Medicare dhe Medicaid, kur një person ka të drejtë, si të regjistrohet dhe çfarë është...

Read more...

Garbanzorizo ​​”: Meksykańskie chorizo ​​ciecierzycy (wegańskie, bezglutenowe)

Garbanzorizo ​​”: Meksykańskie chorizo ​​ciecierzycy (wegańskie, bezglutenowe) Autor: Dietetyk zasilany roślinami · Przepis Jestem bardzo podekscytowany, że Jim White, właściciel Jim White Fitness and Nutrition Studios w Virginia Beach, na moim blogu! Jim ukończył Summa Cum Laude z Youngstown University w Ohio z tytułem licencjata w odżywianiu. Jest zdawany przez Akademię Żywienia i Dietetyki jako zarejestrowany dietetyk i certyfikowany przez American College of Sports Medicine jako instruktor kondycji zdrowia. (more…)

Read more...